Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Vezetőség

Vezetőség alatt a DEMOSZ Elnökségét, a Bizottságok elnökeit és a Felügyelő Bizottság elnökét, illetve tagjait értjük. 2011. szeptembere óta a következők a vezetőink:

ELNÖKSÉG TAGJAI: 

Elnök: Kováts Megyesi Bálint, született 1991. április 2-án, jelenleg Budapesten él és a Budapesti Corvinus Egyetem hallgatója Nemzetközi Tanulmányok és Gazdálkodási és Menedzsment szakon. A szervezet alapítása óta tölti be a tisztséget.

kmb.jpg

 

 

 

 

 

 

Ügyvezető Alelnök: Csepregi Horváth Bálint, született 1987. július 12-én, jelenleg Budapesten él. Kiterjedt nemzetközi kapcsolatokkal és tapasztalatokkal rendelkezik főleg az Európai Unió, illetve Európa németajkú területein. Az Államigazgatási Főiskolán mesterszakos hallgató. A DEMOSZ "második embereként" a tisztségét 2011. október 27-e óta tölti be.

cshb.jpg

 

 

 

 

 

 

Alelnök: Gurbán Gábor, született 1986. július 4-én, jelenleg Budapesten él. Kiemelkedően sokat tesz a DEMOSZ összetartásáért, a bácsalmási DEMOSZ konferencián elmondott beszéde minden tag szívében mély nyomot hagyott és megerősítette az elkötelezettséget a szervezet iránt. Évek óta folyamatos munkaviszonnyal rendelkező, a meteorológia és a közélet iránt aktívan érdeklődő személy.

gg.jpg

 

 

 

 

 

 

Alelnök: Vidovics Bálint, született 1991. december 15-én, jelenleg Bácsalmáson él, de Budapesten jár egyetemre a Budapesti Corvinus Egyetem Nemzetközi Tanulmányok szakán és az ELTE jogi karán. Megbízható, a szervezt iránt elkötelezett személy, amit az is bizonyít, hogy fáradságos munkával megszervezte a DEMOSZ bácsalmási konferenciáját, biztosította annak megfelelő körülményeit.

vb.jpg

 

 

 

 

 

 

A FELÜGYELŐ BIZOTTSÁG TAGJAI: 

Elnök: Tuller Gábor, született 1991. október 5-én. Jelenleg Budapesten él és az ELTE jogi karán másodéves hallgató. 2011. október 27-ig a DEMOSZ ügyvezetőjeként a szervezet alapításától fogva sokat tette a DEMOSZ-ért.

tg.jpg

 

 

 

 

 

 

Tag: Debreczeni Zsolt, született 1986. május 17-én, jelenleg Budapesten él. Környezeti témákban érdeklődő Zsoltnak vegyész technikusi végzettsége van. Hónapok óta folyamatos munkaviszonyban áll. Megbízható és a DEMOSZ nélkülözhetetlen tagja, aki mindenre figyel, és a legtöbb programon ott van, aktívan részt vesz a szövetségi munkában, összetartó ember, aki lelki erőt ad a többi tagnak is.

dzs.jpg

 

 

 

 

 

 

Tag: Holcz Márton, született 1992. december 26-án. Jelenleg Budapesten él. Biológiai, természettudományos témákban érdeklődő személy, aki nagy állatbarát is egyben. A közösségi programok aktív részt vevője és szervezője. A DEMOSZ legfiatalabb tagjaként és tisztségviselőjeként, még középiskolába jár, jelenleg végzős.

hm.jpg